560A Compressor/Limiter

De dbx 560A Compressor/Limiter biedt legendarische VCA-gebaseerde compressie in het steeds populairder wordende formaat van de 500-serie. dbx heeft een veelbesproken geschiedenis met modulaire processors die teruggaat tot onze 900-serie en de 560A zet die traditie voort.

Met dezelfde switch-selecteerbare OverEasy® en Hard Knee compressiecurves als onze industriestandaard dbx 160A rackmount processor, wordt de dbx 560A uw nieuwe werkpaardcompressor! Met extreem brede drempel-, verhoudings- en uitgangsregelaars en echte RMS-niveaudetectie die de meest natuurlijk klinkende dynamische verwerking biedt die beschikbaar is, biedt de 560A punch aan drums, bas, zang, bijna alles! Het is ook veelzijdig genoeg om van subtiele compressie naar “brick wall” piekbeperking te gaan.

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Kies lage verhoudingen en OverEasy-compressie om fluctuerende vocale en instrumentale niveaus vakkundig glad te strijken, of gebruik de Hard Knee-compressie en hoge verhoudingen van de 560A voor bomvrije bescherming tegen overbelastingsvervorming in digitale opname, P.A.-systemen en uitzendsignalen. De 560A’s 19-segment, schakelbare input/output LED’s en 12-segment Gain Reduction LED’s zorgen voor een nauwkeurige analyse in één oogopslag. En de unieke “INFINITY +” inverse compressiemodus van de dbx 560A verlaagt het audio-uitvoerniveau onder de eenheidswinst wanneer de ingang de drempel overschrijdt, een echte redder in nood voor het corrigeren van aanmatigende vocale refreinen en het regelen van op hol geslagen mixniveaus. Laad uw 500-serie rack op met een aantal dbx 560A compressor/limiters en ga aan de slag!