D&R Airlab Optie – Controle Module

Met deze Airlab Controle Module (optioneel, neemt 2 slots in) kunt u vanaf de D&R Airlab verschillende functies in uw aangesloten radio-automatisering bedienen. Deze module werkt onder meer perfect samen met bv. AerOn Studio radio-automatisering. Zo zijn er bijvoorbeeld 16 knoppen om de AerOn jingle machine direct te kunnen aansturen om jingles of station calls in te starten.

Categorie:

Beschrijving

Met deze Airlab Controle Module (optioneel, neemt 2 slots in) kunt u vanaf de D&R Airlab verschillende functies in uw aangesloten radio-automatisering bedienen. Deze module werkt onder meer perfect samen met bv. AerOn Studio radio-automatisering. Zo zijn er bijvoorbeeld 16 knoppen om de AerOn jingle machine direct te kunnen aansturen om jingles of station calls gelijk in te starten.

Er zijn knoppen om door een playlist te scrollen, de muziek te starten en te stoppen of voicetracks op te nemen. Andere vrij programmeerbare functies binnen de radio-automatisering zijn ook mogelijk. Bovendien wordt een HID protocol meegeleverd waarmee je eigen functies en druk-knop signalisaties kunt programmeren.

Aircast kan een Airlab mengtafel op maat voor een aantrekkelijke prijs aanbieden. Laat ons weten naar welke samenstelling uw voorkeur uitgaat en wij maken voor u een scherpe offerte.