166xs Compressor/Limiter/Gate

De 166xs is de nieuwste in een lange reeks van ‘s werelds meest succesvolle compressoren van de uitvinders van de technologie. De gepatenteerde Overeasy-compressietechnologie® biedt soepele en muzikale prestaties, terwijl de AutoDynamic-aanvals™- en ontgrendelingsregelaars, die alleen op dbx-compressoren te vinden zijn, geweldig geluid binnen handbereik brengen. De 166xs kan werken in stereo- of dual-mono-modi, heeft echte RMS-power summing en beschikt over hoogwaardige XLR- en 1/4″-TRS-in- en uitgangen. Het snijdt geen hoeken op visuele feedback met gain reduction metering en gemakkelijk afleesbare backlit schakelaars.

Category: Tags: ,

Description

Het toevoegen van een dbx® 166xs Compressor/Limiter/Gate aan uw live sound rig of studio geeft u meer dynamische controle om een meer gepolijst, professioneel geluid te creëren. Met compressie in je audioketen heb je de mogelijkheid om ongelijke niveaus glad te strijken, sustain toe te voegen aan gitaren en je drums vet te mesten. Het maakt het ook gemakkelijk om zang naar de voorkant van je mix te brengen – waardoor ze meer helderheid krijgen en ze opvallen tussen de omringende instrumenten. Om uw dure versterkers en luidsprekers te beschermen, biedt de PeakStop-begrenzer® een absoluut plafond voor piekexcursies of grote transiënten die uw apparatuur kunnen beschadigen.

dbx kent compressoren… we hebben ze immers uitgevonden! De 166xs is de nieuwste in een lange reeks van ‘s werelds meest succesvolle compressoren van de uitvinders van de technologie. De gepatenteerde Overeasy-compressietechnologie® biedt soepele en muzikale prestaties, terwijl de AutoDynamic-aanvals™- en ontgrendelingsregelaars, die alleen op dbx-compressoren te vinden zijn, geweldig geluid binnen handbereik brengen. De 166xs kan werken in stereo- of dual-mono-modi, heeft echte RMS-power summing en beschikt over hoogwaardige XLR- en 1/4″-TRS-in- en uitgangen. Het snijdt geen hoeken op visuele feedback met gain reduction metering en gemakkelijk afleesbare backlit schakelaars.