m!ka EasyLift Monitorarm L

BESCHRIJVING
De m!ka EasyLift MonitorArm L is het meest geschikt voor in hoogte verstelbare monitoropstellingen die tot een halve meter afstand tussen bevestigingspunt en gebruiker moeten overbruggen. Omdat elke m!ka EasyLift hoogteaanpassingen binnen handbereik mogelijk maakt, past hij uitermate goed voor gedeelde werkruimten die door meerdere personen worden gebruikt. Kies tussen twee versies met verschillende laadvermogens (3-8kg / 7-15kg).

Elke m!ka EasyLift monitorarm biedt u een geheel nieuwe manier om vloeiend op en neer te bewegen. Dankzij de geïntegreerde pneumatische veer kunt u de hoogte-instelling van uw monitor regelen zonder dat u de gieken elke keer opnieuw hoeft aan te passen.

Een QuickFix-adapter voor VESA75- en VESA100-armaturen garandeert een eenvoudige en veilige bevestiging voor de monitor op basis van het gewicht en in elke positie waar u hem naartoe trekt. Voel je ook vrij om de horizontale en verticale helling aan te passen en afzonderlijk de kracht te definiëren die nodig is om beide te veranderen.

Categorie: Tags: , ,