m!ka Mic Arm TV

BESCHRIJVING
Als low profile microfoonarm is de m!ka Microphone Arm TV gemaakt voor videotoepassingen. Het is ontwikkeld om te worden gebruikt voor tv, videogesprekken, vlogs en radiostations die videostreams aanbieden. Plaats de arm volledig onder het gezichtsveld van uw camera en de gezichten zijn volledig zichtbaar voor uw publiek en voor uw interviewpartner.

Met de m!ka Mic Arm zijn er slechts een paar gekartelde schroeven om een veilige pasvorm en professionele balans van uw microfoon te bereiken op basis van het gewicht. Met elke m!ka Mic Arm kun je de positie van je microfoon binnen enkele seconden aanpassen. Profiteer optimaal van de verschillende montageopties om uw microfoonopstelling aan te passen aan uw individuele behoeften.

OPTIE On Air : De optionele OnAir-indicator biedt u een tweekleurig (rood/wit) 360° OnAir-lampje direct boven uw microfoon om meerdere statussen zoals OnAir of MicReady te signaleren. Draai gewoon de polariteit van de aandrijfspanning om en schakel tussen rood en wit.

Categorie: Tags: ,