m!ka Microfoon Arm XS

BESCHRIJVING
Als de kleinste m!ka microfoonarmversie die beschikbaar is, is de XS-formaat m!ka Mic Arm de beste keuze voor iedereen die te maken heeft met zeer beperkte ruimte. Het past zelfs op de kleinste locatie en draagt bij aan een maximaal gebruik van de beschikbare ruimte. Anders dan alle andere microfoonarmmaten is de XS-versie m!ka Mic Arm alleen verkrijgbaar met On Air-indicatie.

Met de m!ka Mic Arm zijn er slechts een paar gekartelde schroeven om een veilige pasvorm en professionele balans van uw microfoon te bereiken op basis van het gewicht. Met elke m!ka Mic Arm kun je de positie van je microfoon binnen enkele seconden aanpassen. Profiteer optimaal van de verschillende montageopties om uw microfoonopstelling aan te passen aan uw individuele behoeften.

On Air: De OnAir-indicator biedt u een tweekleurig (rood/wit) 360° OnAir-lampje direct boven uw microfoon om meerdere statussen zoals OnAir of MicReady te signaleren. Draai gewoon de polariteit van de aandrijfspanning om en schakel tussen rood en wit.

Categorie: Tags: ,