Omnia.9 IP-Tablet Software

Deze unieke softwaresuite is een gedurfde stap in de richting van de virtuele radiostudio van de toekomst. Het minimaliseert de behoefte aan omslachtige en zichtblokkerende monitoren door de bewaking en besturing van uw apparatuur op een Windows-tablet te virtualiseren (alles van een goedkoop Asus-model tot een high-end Microsoft Surface) met een van de IP-Tablet Virtual Radio-softwaremodules. IP-Tablet Virtual Radio-software kan ook op uw Windows-pc worden uitgevoerd. Als u ze afzonderlijk verkoopt, kunt u die softwaremodules kopen die het meest relevant en voordelig zijn voor uw studio-installatie.

Bedien de presets van een Omnia.9 processor met de Omnia.9 IP-Tablet Virtual Radio Software module. Schakel eenvoudig tussen verwerkingsvoorinstellingen rechtstreeks vanaf uw IP-tablet zonder dat u toegang hoeft te krijgen tot het voorpaneel van de Omnia.9-eenheid.

Afgezien van het virtualiseren van de controle, kunt u met de IP-Tablet ook gebruikersrechten voor apparaattoegang beheren en het profiel van een gebruiker koppelen aan zijn of haar behoeften. De IP-Tablet Virtual Radio-software voegt veel waarde toe aan uw aankoop van de Axia-console en brengt uw meest gebruikte consolefuncties binnen handbereik!

Categorie: Tags: ,