Omnia Volt

Met VOLT zijn de regels voor DSP herschreven, de algoritmes verfijnd en is een ongelooflijk veelzijdige 1RU-audioprocessor gecreëerd.  De VOLT geeft u meer geluidskwaliteit en verwerkingskracht in één rack-unit.

Artikelnummer: 5025 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Met de VOLT heeft Omnia de regels voor DSP herschreven, de algoritmes verfijnd en is een ongelooflijk veelzijdige 1RU-audioprocessor gecreëerd.  De VOLT geeft u meer geluidskwaliteit en verwerkingskracht in één rack-unit.

Belangrijkste functies:
– Nieuw-Generatie Frank Foto-ontworpen Clipper. De nieuwste meest geavanceerde denken over clipper ontwerp van een verwerking legende.
– Dynamics Engine ontworpen door Senior Algorithm Developer Cornelius Gould.
– Zes afzonderlijke AGC-secties. Eén breedbandige band, plus vijf afzonderlijke, tijdgerelateerde, meerbandige secties, elk met afzonderlijke bedieningselementen voor elke belangrijke parameter. Plus een instelbare mid-band crossover. Geef uw zender de luidheid en het consistente geluid dat hij verdient!
– Vijf afzonderlijke tijdgerichte begrenzers, elk met een aparte aandrijving, vergrendeling, drempel en aanval/verval. Ze bieden je bescherming tegen overmodulatie met behoud van een hard geluid.
– Variabele diepe bas, phat bas en warmteversterkers. Haal dat vlezige Omnia-geluid, verfijnd op de manier die je wilt.
– Bass Pre-Clipper. Volledig instelbaar met Tightness en Girth controls. Je hebt een sterke, luisteraar die een aangename bas hoort zonder dat je je zorgen hoeft te maken over intermodulatievervorming.
– Clipper Silk Aanpassing van de zijde van de tondeuse. Als uw formaat gevoelig is voor hoge tonen vervorming, kunt u net genoeg Silk toevoegen om die hoge frequenties op te ruimen.
– Sensus Processing voor digitale programmastromen. Omnia’s exclusieve Sensus-algoritmen voorspellen eigenlijk hoe HD, DRM of multicasting datareductie uw geluid zal beïnvloeden. Ze conditioneren uw signaal, waardoor compressie beter klinkt, zelfs bij lage bitrates.
– Instelbare BS-412-drempel en -verwerking voor volledige naleving van de ITU-normen.
– Stereo Enhancement voor FM Analoog, zonder toevoeging van Multipath. U krijgt een breder, spannender signaal dat uit de radio’s van de luisteraars springt.
– Variabele High-Pass en Switchable Phase Rotator. Deze ultra-lage frequenties, te laag om door de luisteraars als bas te worden ervaren, zullen u niet beroven van on-air vermogen.
– Automatische Mono “Dry Voice” Sensing. Ideaal voor FM-analoge stereostations die gebruik maken van extreme verwerking: het houdt een extra hand op de tondeuse, om vervorming te stoppen wanneer het L R-kanaal wordt versterkt door monosignalen.
– Volledig flexibel signaalpad. Gebruik analoge, AES/EBU digitale of Livewire® AoIP-ingangen; analoge, AES/EBU digitale, Livewire- of composietuitgangen. Pas de kanaalbalans en de juiste polariteit afzonderlijk aan op elke ingang. In-/uitgangsinstellingen voor verschillende toepassingen opslaan en oproepen. Alle uitgangen zijn altijd actief, ongeacht het type ingang.
– Schakelbare insteekpunten voor Voltair, Watermerk Encoders, of andere stroomafwaartse codering. Optimaliseer uw luchtketen en elimineer de noodzaak voor externe voorbewerking! U kunt encoders voeden met een voorbewerkt signaal van VOLT’s multiband AGC en begrenzers zodat uw encoder een sterker en betrouwbaarder signaal ziet. Voer vervolgens de uitgang van de encoder terug in VOLT in, zodat u na het encoderen kunt knippen om u te beschermen tegen overmatige modulatie.
– Automatische “Failover”-signaalomschakeling. Wijs een back-upingang aan om te gebruiken als uw hoofdsignaal uitvalt of STL uitvalt. Schakel automatisch over naar deze bron, met instelbare gevoeligheid, of activeer deze indien nodig.
– Met het QuickT zwakke systeem kunt u uw geluid fijn afstellen als een genie in de verwerking. U krijgt binnen enkele minuten precies de gewenste verwerking, terwijl u onderweg bent, direct vanaf het voorpaneel of een aangesloten computer of tablet.
– De grafische gebruikersinterface is eenvoudig te navigeren, maar biedt je wel de diepe controle die je nodig hebt.
– Ingebouwde HTML-5-server voor volledige controle vanaf elke computer, tablet of smartphone…. zonder speciale plug-ins.
– Robuuste 1RU-constructie past in elke controlekamer, technisch centrum of zenderbank, met goed zichtbare LED-meters.
– Cool Running, ventilatorloze werking. VOLT kan zelfs worden gebruikt in de buurt van live microfoons.
– Flexibele Pre-Emphasis Switching maakt het eenvoudig om VOLT in te passen in elke luchtketen.
– Dual Variable Composite Outputs (met FM DSP|Core).
– Variabel Pilotniveau en Fase (met FM DSP|Core).
– De ingebouwde toongenerator zorgt voor een snelle instelling en kalibratie.

Extra informatie

Fabrikant

Omnia

Type

Broadcast Processing

Gebruikt product

Ja