Orban Optimod AM 9300 Digitale Processor

Deze Orban Optimod-AM 9300 Audio Processor produceert een geluidskwaliteit die lang buiten schot bleef voor kortegolf, middengolf of langegolf uitzendingen. De Optimod 9300 stamt af van de legendarische 9100 en 9200 series, die jarenlang de standaard gezet hebben voor AM-soundprocessing. Het resultaat is een luid, helder, transparant en comfortabele sound die elke luisteraar zal bekoren.

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Deze Orban Optimod-AM 9300 Audio Processor produceert een geluidskwaliteit die lang buiten bleef was voor kortegolf, middengolf of langegolf uitzendingen. De Optimod 9300 stamt af van de legendarische 9100 en 9200 series, die jarenlang de standaard gezet hebben voor AM-soundprocessing. Het resultaat is een luid, helder, transparant en comfortabele sound die elke luisteraar zal bekoren.

De Orban Optimod-AM 9300 is heel gebruiksvriendelijk, mede dankzij de Quick Setup Wizard die u eenvoudig langs de belangrijkste processing-parameters leidt. De LESS-MORE functie maakt het mogelijk om de fabrieksinstellingen eenvoudig te wijzigen. En als u een echte soundprocessing “expert” bent, zal u versteld staan van de vele mogelijkheden die de “Advanced Control” u biedt in combinate met de 9300 software voor PC.