Orban Optimod-FM 5500i Digital Processor

The Orban OPTIMOD-FM 5500i biedt twee- en vijfband processing in een 1HE rack unit tegen een zeer betaalbare prijs. Alles in deze processor draait om het verkrijgen van een geweldige geluidskwaliteit, ongeacht het formaat of bron. De extreme veelzijdigheid van de 5500i stelt je in staat je klankkleur aan…

Artikelnummer: 5021 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

The Orban OPTIMOD-FM 5500i biedt twee- en vijfband processing in een 1HE rack unit tegen een zeer betaalbare prijs. Alles in deze processor draait om het verkrijgen van een geweldige geluidskwaliteit, ongeacht het formaat of bron. De extreme veelzijdigheid van de 5500i stelt je in staat je klankkleur aan te passen wetende dat je geluidskwaliteit optimaal zal blijven. Natuurlijk kan de Orban 5500i ook gebruikt worden als stereo encoder. Ideaal bijvoorbeeld wanneer je op meerdere sites processing nodig hebt om de mogelijke ontstane “overshoots” door de STL te corrigeren.

The 5500i wordt zonder meerprijs geleverd inclusief een dynamische RDS/RBDS encoder en kan worden  bediend via het frontpaneel en via een ASCII server die. gekoppeld aan je radio-automatisering, titel en artiest kan weergeven. De Orban 5500i heeft een 10 MHz referentie input waardoor de piloot-toon vergrendeld kan worden aan GPS of een andere hoogwaardige frequentie standaard. Dit bevordert de prestatie van frequenties in gebieden die elkaar overlappen.

Met de 5500i is je gekozen klankkleur slechts een pre-selectie verwijderd. één simpele, “Less/More” knop maakt het mogelijk een fabriekspreset eenvoudig aan te passen . Hierdoor door kunnen vervelende “artifacts” kunnen voorkomen. De ingebouwde stereo coder, AES/EBU digitale in- en outputs en analoge I/O maakt het mogelijk eenvoudig te verbinden met iedere site. Het maakt hierbij niet uit of de Orban 5500i zich in de studio of op site bevind.

Tot slot, wanneer de Orban 5500i zich niet in de studio bevind, zal je het prettig vinden dat er drie opties zijn om de 5500i vanaf afstand te bedienen. Dit kan via GPI, RS232 en de TCP/IP. De seriele en Ethernet poorten worden bediend door middel van de bijgeleverde PC Remote Control applicatie

Extra informatie

Fabrikant

Orban

Type

Broadcast Processing