Orban Optimod FM 8600Si FM/HD Digital RDS/RBDS

De Optimod FM/HD 8600Si is dé perfecte zendlijnprocessor voor zowel uw analoge FM zender als elke ander digitale platform zoals DAB+. De 8600 onderscheid zich met veel features van zijn oudere broers, een van de key features van de 8600 is de 2,5 tot 3 dB extra loudness.

Artikelnummer: 5023 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Orban Optimod FM HD 8600Si is dé perfecte zendlijnprocessor voor zowel uw analoge FM zender als elke ander digitale platform zoals DAB+. De 8600 onderscheid zich met veel features van zijn oudere broers, een van de key features van de 8600 is de 2,5 tot 3 dB extra loudness die u behaald. Ideaal voor een beter bereik van uw station. Bijkomend voordeel is dat deze processor slecht 1 HE rackruimte in beslag neemt!

Samenvatting:

  • De Optimod-FM 8600Si heeft haar peak limiter technologie flink verbeterd. Deze limiter verminderd vervorming terwijl het 2,5 tot 3dB meer vermogen geeft in de hogere frequenties!

  • Met de Optimod-FM 8600Si haalt u een apparaat in huis die flinke verbeteringen heeft in het geluid: “more cleanliness, punch, and open high frequencies”

  • Digitale uitgangen zodat op beide kanalen hetzelfde geluid ontstaat. De analoge FM en de digitale kanalen zijn afzonderlijk en onafhankelijk van elkaar in te stellen.

  • De 8600Si biedt dezelfde processing mogelijkheid als de 8500. Indien gewenst kunt u gebruik maken van uw (al bestaande) favoriete 8500 presets. Waarin onder andere de mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van de low-latency voor hoofdtelefoon afluistering.

Extra informatie

Fabrikant

Orban

Type

Broadcast Processing