TEX152TFT

Compacte stereo zender TFT Edition 150W.

Hoge kwaliteit moderne zender tegen een extreem lage prijs, compact, niet-vervormbaar en licht omdat het is gemaakt van roestvrij stalen chassis. Het garandeert een hoge bedrijfscontinuïteit in alle werkomstandigheden door middel van een automatische regeling (ALC) en een Foldback-bescherming met een instelbaar uitgangsvermogen van 10 tot 100%.

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De TEX152TFT heeft standaard L & R, Mono, MPX en SCA / RDS analoge audio-ingangen, met de mogelijkheid van TOSLINK en optionele AES / EBU, evenals de geïntegreerde RDS-encoder (UECP-standaard Lage vervormingswaarden, een hoge signaal-ruisverhouding, gecombineerd met besparing van energie en milieubronnen met hoge opbrengsten (meer dan 70% op de hele band) zorgt voor een uitstekende transmissieservice.

Beperkt onderhoud wordt vergemakkelijkt door extreme toegankelijkheid, als gevolg van een geavanceerde modulaire engineering, en door een waterwasbaar luchtfilter. Een complete besturing op basis van ARM-microprocessor, van interactieve menu’s op TFT Touch-display van alle belangrijke parameters en een geïntegreerd WEB / SNMP-telemetriesysteem (optioneel) garanderen volledige naleving van EC-, FCC- en CCIR-voorschriften.