TEX52TFT

Compacte stereozender TFT Edition 50W.

Hoogwaardige moderne zender voor een extreem lage prijs, compact, niet vervormbaar en licht omdat hij gemaakt is van een roestvrijstalen chassis. Het garandeert een hoge continuïteit van de werking in alle werkomstandigheden door een automatische regeling (ALC) en een Foldback bescherming met instelbaar uitgangsvermogen van 10 tot 100%.

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De TEX52TFT heeft standaard L&R, Mono, MPX en SCA / RDS analoge audio-ingangen, met de mogelijkheid van TOSLINK en optionele AES / EBU, evenals de geïntegreerde RDS-encoder (UECP-norm Lage vervormingswaarden, een hoge signaal-ruisverhouding, in combinatie met de besparing van energie-en milieubronnen van hoge rendementen (meer dan 70% op de hele band) zorgt voor een uitstekende transmissie service.

Beperkt onderhoud wordt vergemakkelijkt door extreme toegankelijkheid, het resultaat van een geavanceerde modulaire engineering, en door een met water afwasbaar luchtfilter. Een complete besturing op basis van ARM microprocessor, van interactieve menu’s op TFT Touch display van alle belangrijke parameters en een geïntegreerd WEB / SNMP telemetrie systeem (optioneel) garanderen volledige conformiteit met EC, FCC en CCIR regelgeving.