Triple Cavity FM filter 600W N-out

Deze Delta Meccanica Triple Cavity FM filter 600W N-out is geschikt voor zenders met een vermogen tot maximaal 600 Watt om intermodulatie producten te onderdrukken wanneer er meerdere FM-zenders op dezelfde locatie worden gebruikt  of dicht in elkaars omgeving staan.

Artikelnummer: 30022 Categorie:

Beschrijving

Deze Delta Meccanica Triple Cavity FM filter 600W N-out is geschikt voor zenders met een vermogen tot maximaal 600 Watt om intermodulatie producten te onderdrukken wanneer er meerdere FM-zenders op dezelfde locatie worden gebruikt  of dicht in elkaars omgeving staan. Er worden nieuwe frequenties gevormd (intermodulatie producten) die op de verschilfrequenties aanwezig zijn (b.v. 100 MHz en 106 MHz vormt o.a. op .94 MHz en 112 MHz een signaal).

Dit signaal dient sterk te worden onderdrukt. Dit wordt bereikt door na de uitgang van elke zender of eindtrap een cavity filter te plaatsen. Liggen de frequenties van de FM zenders dicht bij elkaar dan dient een triple cavity filter gekozen te worden (richtlijn: minimale afstand 1,2 MHz). Het cavity filter moet berekend zijn op het vermogen van de zender of de eindtrap.

Klik hier voor meer informatie.

Extra informatie

Soort

Filter

Vermogen

600 Watt

Rackmount

Nee