286S Microfoon Pre-amp Processor

De dbx® 286s is een volledig uitgeruste Channel Strip Processor die een microfoon/instrument voorversterker van studiokwaliteit levert en vier processors die onafhankelijk of in elke combinatie kunnen worden gebruikt. Waarom zang en instrumenten in de microfoon zetten via een luidruchtige, wazige mixer? De sonisch onberispelijke dbx 286s Mic Preamp heeft alle functies die u nodig hebt, waaronder een breed scala aan ingangsversterkingsregeling, schakelbare + 48V fantoomvoeding en een 80Hz high-pass filter om laagfrequent gezoem, gerommel of wind te verwijderen. Gebruik de gepatenteerde dbx OverEasy-compressor® om ongelijkmatige akoestische tracks transparant glad te strijken of die klassieke “in your face” vocale prestaties te leveren die alleen een dbx-compressor kan. Elimineer vocale sibilance en hoogfrequente vervorming van instrumenten zoals bekkens met de frequentie afstembare De-Esser. Verfijn de Enhancer HF Detail-bediening om sprankeling en scherpte aan je tracks toe te voegen en maak aanpassingen aan de LF Detail-bediening om volheid en diepte toe te voegen aan zang en basinstrumenten terwijl je de modderige lage middenfrequenties opruimt. En met de afzonderlijke drempel- en verhoudingsregelaars op de Expander/Gate kunt u op subtiele wijze hoofdtelefoonlekkage verminderen of luidruchtige gitaarversterkers radicaal afschermen.

 

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De dbx 286s biedt een volledig compliment van meet- en status-LED’s om u visueel te begeleiden naar het bereiken van het juiste geluid. De zwevende gebalanceerde XLR-microfooningang accepteert gebalanceerde of ongebalanceerde ingangen om eenvoudig verbinding te maken met professionele en thuisstudiomicrofoons. De extra 1/4″ TRS Line Input kan gebalanceerde/ongebalanceerde signalen accepteren om live elektronische instrumenten of vooraf opgenomen tracks bij mixdown te verwerken. Gebruik de Insert-aansluiting om te communiceren tussen de Mic Preamp en de signaalverwerkingssecties om uit te lopen naar externe processors (zoals EQ of delay unit) of om het signaal van de Mic Preamp te mixen naar een externe bestemming.

De kosten en het gedoe van het samenvoegen van meerdere processors voor gebruik op één track kunnen frustrerend zijn. De dbx 286s biedt u alle microfoonverwerking die u nodig hebt in één doos, met het kortste, schoonste signaalpad om uw muziek op zijn best te laten klinken!