Selecteer een pagina

Services

Over

Aircast

Aircast is een dynamisch bedrijf wat zich met name richt op de broadcast markt. Door de jarenlage ervaring waarover de medewerkers van Aircast beschikken kunnen we telkens weer innovatieve oplossingen aanbieden die naaldloos aansluiten bij de vraag van de klant.

 

Aircast is in staat om zowel kleine als grote projecten uit te voeren in eigen beheer of doordat samenwerking met diverse partners is vastgelegd. Uiteraard winden werkzaamheden door partners enkel plaats onder toeziend oog van Aircast.  Bij Aircast bent u dan ook verzekerd van directe en korte lijn met u leverancier en krijgt u bovenal altijd een eerlijk advies. Wij gaan namelijk voor een langdurige relatie met onze klanten.

Aircast

Optimalisatie zendbereik

 

Op HF gebied vertegenwoordigt Aircast het bekende merk Lambda technologies, bekend om de veelzijdige  antenne toepassingen.  Door een optimaal antenne systeem kan een omroep een betere dekking verkrijgen en kan daardoor een groter publiek bereiken. Aircast denkt dan ook graag mee met de klant en kan optimalisaties voor u begeleiden en doorvoeren.  Van een bereikstudie, het begeleiden van de aanvraag bij het VRM tot aan de bouw van het systeem, bij ons bent u verzekerd van een professionele aanpak.

 

Aircast

Zenders

Heeft u mee vermogen nodig of is uw huidige zender aan vervanging toe, ook dan kan Aircast u helpen, wij leveren omroep zenders in verschillende uitvoeringen en merken. Van eenvoudige zender tot aan complexe zendinstallaties met ingebouwde redundantie en mogelijkheden tot monitoring op afstand. Nog goed te melden dat u bij Aircast niet alleen terecht kunt voor FM zendinstallaties maar dat Aircast eveneens expert is op het gebied van DAB+ techniek.

Aircast

Professionele serviceafdeling

Bij Aircast kunt u een professionele serviceafdeling verwachten ondersteund door een deskundige technische dienst. De medewerkers van Aircast worden intern getraind in de laatste productkennis en de nieuwste technologische ontwikkelingen.  Aircast beschikt dan ook over een eigen reparatie dienst, zowel in onze werkplaats als in het veld kunnen wij metingen en reparaties voor u uitvoeren.

Aircast

Broadcast apparatuur

Naast antennes kan een omroep uiteraard ook bij ons aankloppen voor zenders, filters, soundprocessing en allerhande studio techniek. Merken als Orban, Omnia, D&R Studer, Axia en Lawo kunnen wij voor u verzorgen. 

Aircast

Verhuur

Ook voor het huren van materialen kunt u bij Aircast terecht, speciaal voor evenementen heeft Aircast een ruime voorraad aan materialen beschikbaar.  Of het nu gaat om een mobiele mast,  een complete zendinstallatie of enkel om een iXm microfoon met opname functie neem contact met ons op en wij helpen u aan de juiste materialen.