Aanbieding!

D&R Airence USB Mengtafel

Als je op zoek bent naar een compacte broadcast mixer waar je ook nog eens flink mee kunt uitbreiden, ben je met de D&R Airence-USB aan het goede adres. Met twee telefoonlijnen en een controlepaneel ben je eigenlijk op alles voorbereid. Gebruik je de telefoonlijnen niet, kun je ze ook als gewone lijnkanalen gebruiken. Op het eerste oog lijkt het dus een vrij normale mixer, maar aan de achterkant heb je een heel arsenaal aan aansluitingen, niet in de laatste plaats een Sub-D-aansluiting voor de Airence Extender waarmee je zes extra kanalen krijgt. Nog niet genoeg? Voeg er nog een aan toe en je hebt er twaalf.

Artikelnummer: 00307 Categorie:

Beschrijving

De Airence USB mengtafel is ontworpen om het middelpunt te zijn voor lokaal radio station in de studio of… thuis. De begrijpelijke kenmerken maken het de ideale metgezel voor snelle radioprogramma’s ter plaatse. De Airence is compact, betrouwbaar en 19″ rackmontage ideaal voor productieruimtes. Hij kan ook worden gebruikt als een On-Air-mixer of als uw eigen internetradiostation. Als uw budget krap is, kunt u beginnen met de 6-kanaals versie, die een compleet systeem is om mee te beginnen.

En het wordt nooit overbodig, want het kan gebruikt worden als pre-productie mengtafel, als je op een later tijdstip in een grotere On-Air mixer past. En… als er meer ingangen nodig zijn, sluit je de Airence-ext aan en heb je meteen 6 extra drievoudige ingangen met elk een ruisarme microfoon en 2x stereo lijningang onder controle. De lijningang B kan onze RIAA-voorversterker accepteren. De Cue-bus is uiteraard gekoppeld en kan gebruikt worden als communicatiebus.

Extra informatie

Fabrikant

D&R