Aanbieding!

D&R Airence USB Mengtafel

De compacte Airence mengtafel van D&R heeft zes faders die onder andere beschikt over twee ingebouwde telefoonhybrides en een meerkanaals USB-geluidskaart. Ook is deze tafel voorbereid voor AerOn-Studio voor het bedienen van de jingle machine en het opnemen van voicetracks.

Artikelnummer: 00307 Categorie:

Beschrijving

De compacte Airence mengtafel van D&R heeft zes faders die onder andere beschikt over twee ingebouwde telefoonhybrides en een meerkanaals USB-geluidskaart. Ook is deze tafel voorbereid voor AerOn-Studio voor het bedienen van de jingle machine en het opnemen van voicetracks. Deze stuursignalen lopen via de USB kabel naar de computer evenals de fader-/knopstart signalen voor de AerOn-Studio players. Bovendien is een non-stop knop aanwezig om de AerOn-Studio direct op de uitgang te zetten, buiten de faders en controllers om.
Bij bestelling kunt u aangeven of u POTS hybride aansluiting wil of een VoIP aansluiting. Voor advies kunt u contact met ons opnemen.

Meer faders nodig? Geen probleem, met de extra module beschikt u in no-time over zes extra faders met triple input. Per Airence Main unit kunnen twee extra modules worden aangesloten. Om de meters op een PC-scherm te kunnen weergeven wordt software meegeleverd die dit mogelijk maakt. Zo beschikt u naast een prima mengtafel ook meteen over een fraaie broadcast klok (afbeelding 3).

Extra informatie

Fabrikant

D&R