m!ka Monitorarm XL

BESCHRIJVING
De XL-formaat m!ka monitorarm is de perfecte keuze voor iedereen die te maken heeft met grote afstanden tussen het montagepunt van de monitorarm en de positie van de machinist. Als langeafstandsoplossing overbrugt het ruimtes tot 70,5 cm. Zo is de m!ka Monitor Arm XL een goede keuze om grote tafels of andere grote opstellingen uit te rusten met monitoren.

Gebruik een m!ka Monitor Arm XL om een monitor met een gewicht tot 10kg te monteren. Uitgerust met een QuickFix-adapter voor VESA75- en VESA100-armaturen, zal de juiste afstelling van slechts een paar schroeven leiden tot een stevig bevestigde monitor op basis van het gewicht en in elke positie waar u hem naartoe trekt.

Met een m!ka monitorarm kunt u de positie van uw monitor binnen enkele seconden aanpassen. Pas de horizontale en verticale helling aan en definieer afzonderlijk de kracht die nodig is om beide te veranderen. Profiteer optimaal van de verschillende montageopties om uw monitoropstelling aan te passen aan uw individuele behoeften.

Categorie: Tags: , ,