Omnia Enterprise 9s

Omnia Enterprise 9s High-Density Virtual Audio Processing Software Overzicht

Maak kennis met Omnia Enterprise 9s, de softwareoplossing voor audioverwerking met hoge dichtheid die is ontworpen met de flexibiliteit om te voldoen aan de snel veranderende infrastructuurbehoeften van omroepen bij de overgang naar gevirtualiseerde omgevingen. 9s is een maatwerkoplossing voor servergebaseerde (virtuele) systemen met hoge dichtheid voor klanten met een groot volume aan signalen die moeten worden verwerkt. Praat met ons verkoopteam om uw 9s-oplossing te ontwerpen op basis van uw specifieke behoeften.

Schaalbaar, aanpasbaar, gecentraliseerd

9s combineert productmodules op een nieuwe en unieke manier om de software-only, high-density oplossing te leveren die de omroepen van vandaag nodig hebben. Elk systeem kan worden aangepast aan uw behoeften, waardoor u wijzigingen kunt aanbrengen als uw vereisten veranderen. 9s kunnen bijvoorbeeld worden geprogrammeerd voor FM en streaming, waardoor u de flexibiliteit hebt om snel speciale kanalen toe te voegen. Naarmate u bijvoorbeeld meer streamingkanalen aan uw netwerk toevoegt, past 9s zich aan uw behoeften aan.

Centraliseer uw verwerking met behulp van 9s aan de kop en verzend L / R-audio naar elke zenderlocatie of het volledige composietsignaal naar de zender met behulp van de nieuwe Omnia MPX-node.

Gevirtualiseerde audioverwerking

Elk stereoprogramma wordt verwerkt door zijn eigen unieke verwerkingsengine, waardoor elk programma uniek kan worden afgestemd op het programmamateriaal, het publiek en de leveringsmethode. Een verscheidenheid aan fabrieksvoorinstellingen zijn inbegrepen en kunnen as-is worden gebruikt of dienen als uitgangspunten voor aangepaste gebruikersvoorinstellingen.

De “Basic” aanpassingsmodus vereenvoudigt het inbellen van het gewenste geluid aanzienlijk door meerdere verwerkingsparameters te combineren met een handvol bedieningselementen. Voor gevallen waarin het nodig is om toegang te krijgen tot elke beschikbare individuele besturing, zijn de modi “Intermediate” en “Expert” beschikbaar.

Beschrijving

  • Ongedaan maken – Onze unieke methode voor het verwerken van audio die tijdens het masteringproces is geknipt en / of dynamisch is gecomprimeerd, zoals het geval is met de meeste muziek die in de afgelopen 20 jaar is opgenomen. Ongedaan maken is een tweetrapsproces dat bestaat uit een declipper die audiopieken reconstrueert (waardoor de resulterende vervorming in de oorspronkelijke inhoud wordt verwijderd) en een multiband-expander die dynamisch bereik toevoegt aan sterk gecomprimeerd materiaal.
  • Faseverwerking – Inclusief een instelbare faserotator om vervorming in asymmetrische stemmen te elimineren en een fase-scrambler om vervorming op bepaalde instrumenten met sterke harmonischen van vreemde orde te minimaliseren.
  • Final Limiter – Een tweebands “brick wall” vooruitblikbegrenzer voor nauwkeurige piekcontrole.
  • Downward Expanders – Volledig instelbare multiband expanders helpen het geluid in opgenomen audiobronnen of via microfoon in lawaaierige studio-omgevingen te minimaliseren.
  • Input AGC – De eerste verwerkingsversterkingsfase, meestal gebruikt om te compenseren voor verschillende invoerniveaus van het bord- of automatiseringssysteem. Beschikt over een sidechain control EQ-circuit om de AGC meer / minder gevoelig te maken voor bepaalde frequenties, handig om ervoor te zorgen dat sterke bas of dynamische vrouwelijke zang geen “hole punching” -artefacten in de verwerkte audio veroorzaken.
  • Breedband AGC 1/2/3 – Extra breedbandcompressoren die bovenop de Input AGC kunnen worden “gestapeld” voor extra versterkingsregeling, die zich na de multibandverwerkingsfase bevinden of worden gebruikt als speciale bascompressoren om de bastextuur aan te passen.
  • Parametrische EQ – Zes banden van volledig instelbare egalisatie om de EQ-curve aan te passen vóór de multiband AGC-fase.
  • Stereo Enhancer – Een multiband enhancer die het stereobeeld volledig kan beheren door materiaal met minder L-R-inhoud te verbreden en materiaal te vernauwen dat meer heeft, wat een zeer aanpasbaar en consistent stereobeeld biedt, ongeacht de originele inhoud.
  • Multiband AGC/Limiters – Door de gebruiker te selecteren tussen twee en zeven banden om een uitgang te bieden die spectraal trouwer is aan de ingangsaudio of extreem consistent spectraal, ongeacht de ingang. Een speciale piekbegrenzer rijdt bovenop elke AGC-band.
  • Band Mix – De laatste manier om de spectrale balans aan te passen voor de laatste piekbegrenzers, waardoor het geluid verder wordt aangepast.