Orban Optimod-FM 5700i FM/HD Processor

Jarenlang hebben veel stations gebruik gemaakt van de hoogwaardige kwaliteit en de “vette” sound van de Orban Optimod-FM 8500. Tegenwoordig kan je deze sound ook krijgen uit de Optimod-FM 5700i. Deze 1 HE unit is nu te koop tegen een wel heel betaalbare prijs. De 5700i is standaard voorzien…

Artikelnummer: 5022-1 Categorie: Tags: , ,

Jarenlang hebben veel stations gebruik gemaakt van de hoogwaardige kwaliteit en de "vette" sound van de Orban Optimod-FM 8500. Tegenwoordig kan je deze sound ook krijgen uit de Optimod-FM 5700i. Deze 1 HE unit is nu te koop tegen een wel heel betaalbare prijs. De 5700i is standaard voorzien van een stereo versterking, toonregeling, AGC, multiband compressie, low-IM peak limiting, stereo encoding, en composiet limiting. Met andere woorden, alles wat je nodig hebt om een goede concurentie-positie te verkrijgen in de markt..

De Orban Optimod 5700i is voorzien van 20 specifiek format gerichte presets. Hiertussen vind je ook de geliefde presets van de Orban 8500. Hoewel de presets AF-fabriek al zeer geschikt zijn zijn deze door middel van een simpele "Less/More" knop nog eenvoudig aan te passen. Beschik je al over een preset uit bijvoorbeeld je  Optimod-FM 8500, 8400, 8300, 5500, of 5300? Geen probleem...deze presets kunnen eenvoudig worden geimporteerd naar de Orban 5700i

The 5700i wordt zonder meerprijs geleverd inclusief een dynamische RBS/RBDS encoder en kan worden  bediend via het frontpaneel en via een ASCII server die. gekoppeld aan je radio-automatisering, titel en artiest kan weergeven.

Het bedieningspaneel aan de voorzijde beschikt over een 2x40 karakters LCD scherm met LED metering die alle metering functies van de processing weergeven, zowel twee- als vijfbands). The meters blijven altijd zichtbaar, zelfs wanneer je instellingen aan het wijzigen bent. Navigeren door het menu is eenvoudig door middel van "soft" buttons (menu afhankelijk) en een grote draaiknop. Ethernet verbinding is eenvoudig via een simpel te gebruiken applicatie die draait op Windows XP of hoger en in staat is meerdere 5700i units te bedienen op één TCP/IP netwerk. Omdat de 5700i zich ook laat bedienen via GPI, ACSII server, RS232 en Ethernet poorten krijg je totale vrijheid om met de 5700i te verbinden, in welke vorm dan ook. Zelf SNMP behoort nog tot de mogelijheden.

Om je investering te waarborgen kan door middel van de upgrade kit de 5700i worden ge-upgrade naar  volledige 8600Si functionaliteit. Hiervoor hoeft de unit overigens niet uit het rack te worden gehaald en profiteer je meteen van Orban's "state-of-the-art" MX limiter technologie.

Extra informatie

Fabrikant

Orban

Type

Broadcast Processing